Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ ДЕНЬ ПОЛЯ. ФОТОРЕПОРТАЖ

30 червня співробітники  Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка взяли участь у щорічному  науково-практичного семінарі «День поля 2020», який проходив  на базі селекційного центру Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України та ДП «Елітне» (Харківський район, сел. Елітне).

Читати
День поля у дослідному господарстві "Елітне"

Працюють “гарячі лінії” для вступників

Із сьогоднішнього дня  (30 червня) в Міністерстві освіти та науки розпочинають роботу консультативні телефонні лінії та приймальня громадян щодо вступної кампанії 2020. Вони працюватимуть до 15 вересня включно. Про це повідомляє офіційний сайт МОН України.

Читати
Працюють "гарячі лінії" для вступників

Заїку Олену, голову студентського самоврядування, вітаємо з Днем народження!

Елена, Лена, Алёна, Алёнушка! Как бы мы тебя не называли, ты – наша любимица, наша помощница, наша умница! Спасибо, что ты есть  у нас! И мы дружно, в твой День рождения хотим пожелать тебе – счастья, любви, здоровья, удачи, успеха! И чтобы твоя жизнь удалась и реализовалась на все 100%!!! Друзья и коллектив университета.

Читати
Заїку Олену, голову студентського самоврядування, вітаємо з Днем народження!

ГОЛОВА РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

24 червня 2020 р. на базі Харківського національного університету  будівництва та архітектури відбулося засідання оновленого складу ради молодих вчених при Харківській обласній державній адміністрації. На першому засіданні науковцями таємним голосуванням  був обраний керівний склад консультативно-дорадчого органу.  Очолила раду Олександра Мандич, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та медіакомунікацій Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Подальша інформація знаходиться на сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації: https://dniokh.gov.ua/?p=59856

Читати
ГОЛОВА РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

Призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України

Ректорат Університету, дирекція та студентство ННІ БМ щиро вітають Романашенко Ірину Олександрівну здобувачку освітнього ступеню «бакалавр» з призначенням їй академічної стипендії Кабінету Міністрів України.

Читати
Призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України

ВІТАЄМО!

У зв’язку з рішенням Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх закладів освіти та листа Міністерства освіти і науки України № 22.1/10-778 від 31.03.2020 підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н. р. з галузі знань «Механічна інженерія» (проводиться на базі Сумського державного університету) були підведені за результатами рецензування. На підставі рецензій галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу у секції «Модифікація поверхні» та нагородити Дипломом II ступеня Нещерета Андрія, студента 64 ТСнм групи навчально-наукового інституту технічного сервісу. (Керівник – Рибалко І.М., старший викладач кафедри технологічних систем ремонтного виробництва).

Читати
ВІТАЄМО!

Презентуємо Вовчанський фаховий коледж ХНТУСГ

Важливе місце в організаційній структурі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка посідають два фахові коледжі, в яких готують молодших бакалаврів за шістьома спеціальностями. Це Вовчанський фаховий коледж і коледж переробної та харчової промисловості. Обидва заклади передвищої фахової освіти мають свою багату історію і свої традиції, які впродовж багатьох років формували їхні студенти та викладачі. Тому майбутніх вступників та їхніх батьків ми хочемо ближче познайомити з цими закладами, щоб вони склали об’єктивне уявлення   про їхні освітні можливості та особливості підготовки  майбутніх фахівців. І спочатку ми завітаємо до Вовчанського фахового коледжу ХНТУСГ, який бере свій початок з далекого 1922 року, коли у м. Вовчанськ була організована професійно-технічна школа.

Читати
Презентуємо Вовчанський фаховий коледж ХНТУСГ

Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт в ННІ БМ

У ННІ бізнесу і менеджменту ХНТУСГ пройшли захисти кваліфікаційних (бакалаврських) робіт та атестаційні екзамени 22.06.2020 та 23.06.2020 за спеціальнісью “051 Економіка”. Тематика робіт охоплювала актуальні проблеми економіки сільськогосподарських підприємств та в цілому аграрного сектору України. Студенти під час захисту продемонстрували належний рівень оволодіння загальними та фаховими компетентностями, спроможність на основі економічного аналізу діагностувати соціально-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання. Всі роботи були виконані на реальних даних, а їх захист перетворився на справжнє освітянське свято, на якому студенти довели готовність приступити до практичної професійної діяльнисті.

Читати
Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт в ННІ БМ

Готуємо книгу «Видатні випускники університету»

У 2020 році наш Університет відзначає 90 років від дня заснування, що дає вагомий привід для вшанування видатних випускників колишнього ХІМЕСГ та  ХНТУСГ, які прославили свою Аlma Mater значними науковими, виробничими чи творчими  досягненнями як в Україні, так і за її межами.  У зв’язку з цим  «Асоціація випускників Університету» спільно з ректоратом ХНТУСГ та Профспілковим комітетом готують книгу «Видатні випускники університету», до якої будуть занесені прізвища і біографічні довідки випускників різних років.

Читати
Готуємо книгу «Видатні випускники університету»

ЕКЗАМЕНИ НІХТО НЕ ВІДМІНЯВ

Щоб стати бакалавром з галузевого машинобудування, майбутній фахівець протягом навчального курсу має засвоїти цілу низку предметних знань, методик і технологій, передбачених Освітньо-професійною програмою  для даної спеціальності, успішно скласти іспити з основних дисциплін і потім захистити свою бакалаврську роботу за обраною темою.

Читати
Екзаменаційна сесія в ННІ ТС

ДЕРЕВООБРОБНІ ТА МЕБЛЕВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ЦЕ ЦІКАВО

Завідувачка кафедри  деревооброблювальних технологій та системотехніки лісового комплексу ХНТУСГ А.А. Суска презентує спеціальності, за якими готують фахівців на очолюваній нею кафедрі, зокрема: 187 “Деревообробні та меблеві технології” і 205 “Лісове господарство”.

Читати
Бути собою, бути успішним