Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Підвищення кваліфікації працівників хлібопереробної галузі

З 1 по 9 квітня н.р. на базі Інституту післядипломної освіти ХНТУСГ  проходили курси з підвищення кваліфікації за програмою «Методи визначення показників якості зернових, зернобобових та олійних культур».

Курси проходили в режимі онлайн, а серед слухачів  були фахівці  підприємств хлібопереробної галузі з різних куточків України, а саме: філії «Конотопський елеватор» ТОВ «АГРО-ПОЛІС» (Сумська область), ТОВ «ГЛУХІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» (Сумська область), ТОВ «МОРСЬКИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ПОРТ НІКА-ТЕРА» (Миколаївська область), філія АТ “ДПЗКУ “Савинський елеватор” (Харківська область), АТ «ДПЗКУ» філія АТ «ДПЗКУ» «Хлібна база № 83» (Чернігівська область) та ПСП «ЧЕРВОНИЙ МАЯК» (Чернігівська область).

Активну участь у проведенні занять із слухачами взяли директор Інституту післядипломної освіти А.К. Автухов та доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв І.М. Фоміна. Зважаючи на те, що курси проходили в дистанційному режимі, частина навчальних матеріалів для слухачів була розміщена у вільному доступі на платформі дистанційного навчання Moodle. Навчальні матеріали були підготовлені з посиланнями на діючі ДСТУ, ГОСТ, EN ISO з питань методів визначення показників якості зернових, зернобобових та олійних культур та з питань ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на елеваторах, зернових складах та зернопереробних підприємствах.

Слухачі курсів мали можливість подивитись корисні відеоматеріали (навчальні відео) про роботу сучасного обладнання для аналізу зерна та продуктів його переробки, методики проведення аналізу зернових культур та інше.

По завершенню навчання було проведено підсумковий контроль знань. Через сервіс Google Meet слухачі пройшли тестування за результатами якого отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Інститут післядипломної  освіти ХНТУСГ.

Підвищення кваліфікації працівників хлібопереробної галузі Підвищення кваліфікації працівників хлібопереробної галузі Підвищення кваліфікації працівників хлібопереробної галузі