Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

28 листопада  в ХНТУСГ відбулося чергове засідання Вченої ради, на якому було розглянуто низку важливих питань, пов’язаних із забезпеченням науково-освітньої діяльності університету. Так, на засіданні було розглянуто питання про організацію проведення зимової екзаменаційної сесії та захисту кваліфікаційних робіт магістрів, затверджено Положення про порядок проходження закордонних практик та стажування студентами, аспірантами і докторантами ХНТУСГ тощо. Див. Порядок денний засідання Вченої ради.

Читати
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

Кар’єрний студентський фестиваль «ІМПУЛЬС» та ярмарок вакансій

20 листопада 2019 року на базі нашого університету розпочалася загальноміська зустріч роботодавців «Кар’єрний студентський фестиваль «Імпульс» та «Ярмарок вакансій» для молоді Харкова та області.

Читати
Кар’єрний студентський фестиваль «ІМПУЛЬС» та ярмарок вакансій

Освіта Слобожанщини» відкриває нові можливості

У  Харківському Палаці спорту розпочала роботу ХIV Міжнародна виставка навчальних закладів «Освіта Слобожанщини та навчання  за кордоном – 2019»,  на якій були представлені як вітчизняні, так і закордонні  навчальні заклади, зокрема з Польщі, Швейцарії, Словаччини, Туреччини, Литви тощо. Їхні представники  презентували  відвідувачам  освітні та наукові  досягнення своїх вишів, надавали професійно-орієнтаційну інформацію майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам, знайомили з новітніми розробками.  Також  на виставці можна було отримати інформацію щодо підвищення кваліфікації фахівців як в Україні, так і за кордоном.

Читати
Освіта Слобожанщини» відкриває нові можливості

БУДЕ ЦІКАВО І ПІЗНАВАЛЬНО

Ректор ХНТУСГ ім.П. Василенка Олександр Нанка сьогодні особисто звернувся до студентів,  випускників шкіл та їхніх батьків і запросив відвідати День відкритих дверей, який пройде в головному корпусі університету (вул. Алчевських, 44) 23 листопада ц.р. “Буде цікаво і пізнавально”, — повідомив ректор у відеоролику, записаному для соціальних мереж.

Читати
БУДЕ ЦІКАВО І ПІЗНАВАЛЬНО

Відбувся запуск нового сайту ХНТУСГ

Рятувати природу і захищати екологію, вивчати і удосконалювати законодавство, ремонтувати автомобілі або вирощувати хліб, стати електриком, логістом чи фінансистом – питання, чим займатися у найближчому майбутньому.

Читати
Відбувся запуск нового сайту ХНТУСГ