У відповідності до графіка навчального процесу Університету з 15 лютого студенти ННІ Переробних і Харчових Виробництв проходять виробничу практику на підприємствах Харківщини.
Виробнича практика дає студенту можливість ознайомитись із новітнім обладнанням та технологіями безпосередньо на сучасному підприємстві та перевірити свою теоретичну підготовку, яку вони отримали в стінах Університету.
Кафедра «Технологій переробних і харчових виробництв», яку очолює Т.В. Гавриш має давні науково-практичні зв’язки з провідними підприємствами Східного регіону України та за кордоном, тому студенти, які навчаються за ОПП спеціальності «Харчові технології» мають змогу обрати підприємства для практичної підготовки із широкого каталогу «Баз практик» на будь який смак. Наші студенти проходять практику на підприємствах – гігантах: Кулінічі, Ин Бев Пивзавод Рогань, АВК, Харківський м’ясокомбінат та багато інших.
В перший день практики студенти отримали завдання від керівника практики, прослухали інструктаж з техніки безпеки та приступили до практичного навчання, а після завершення практики необхідно захистити звіт.
Також, на практиці студент може обрати підприємство, до якого буде працевлаштований після завершення навчання в Університеті.
Кафедра ТПХВ