Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Останній коледжанський етап подолано!!!

У ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ХНТУСГ»  відбулась державна атестація випускників у вигляді комплексного кваліфікаційного  екзамену. Студенти спеціальності 181 Харчові технології, що навчалися за  освітніми програмами “Зберігання, консервування та переробка молока”, “Зберігання, консервування та переробка м’яса” і “Виробництво харчової продукції” складали  екзамен  з теоретичної (тестової)  та практичної частини в лабораторіях коледжу.

Дуже приємно було чути від голів державної екзаменаційної комісії, які є провідними спеціалістами молокопереробних, м’ясопереробних підприємств  Арцибашевої О.Ю і  Банюліс В.І. та завідувача  кафедри Технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції  ХНТУСГ Шаніної О.М., що наші випускники  мають досить високий  рівень підготовки  і вони спроможні вирішувати складні виробничі завдання.  Комісія також відзначає високий рівень організації проведення екзамену  та застосування сучасних методів контролю якості продукції.

Бажаємо успіхів нашим  випускникам у професійному становленні  та успішного кар’єрного зростання!

Адміністрація Харківського фахового коледжу харчової промисловості ХНТУСГ.