У ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ХНТУСГ» відбулась державна атестація випускників у вигляді комплексного кваліфікаційного екзамену. Студенти спеціальності 181 Харчові технології, що навчалися за освітніми програмами “Зберігання, консервування та переробка молока”, “Зберігання, консервування та переробка м’яса” і “Виробництво харчової продукції” складали екзамен з теоретичної (тестової) та практичної частини в лабораторіях коледжу.
Дуже приємно було чути від голів державної екзаменаційної комісії, які є провідними спеціалістами молокопереробних, м’ясопереробних підприємств Арцибашевої О.Ю і Банюліс В.І. та завідувача кафедри Технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції ХНТУСГ Шаніної О.М., що наші випускники мають досить високий рівень підготовки і вони спроможні вирішувати складні виробничі завдання. Комісія також відзначає високий рівень організації проведення екзамену та застосування сучасних методів контролю якості продукції.
Бажаємо успіхів нашим випускникам у професійному становленні та успішного кар’єрного зростання!
Адміністрація Харківського фахового коледжу харчової промисловості ХНТУСГ.