Виробнича практика студентів ННІ ПХВ спеціальності «Галузеве машинобудування», що навчаються за ОПП «Інженерія переробних і харчових виробництв», завжди цікава, оскільки пов’язана з виробництвом продуктів харчування.
Отримавши ґрунтовні теоретичні знання на кафедрі «Обладнання та інжирінгу переробних і харчових виробництв», студенти покращують свою практичну підготовку на м’ясокомбінатах, молочних комбінатах, комбікормових заводах тощо. До сфери діяльності студентів входить робота з холодильною технікою, системами кондиціювання та технікою з переробки будь – яких продуктів харчування, працюють у конструкторських бюро.
Під час виробничої практики студент не тільки отримує досвід роботи з інноваційним обладнанням, але і психологічно настроюється на роботу з виробничниками, засвоює лексику та психологію підприємства, оскільки у подальшому має змогу працевлаштуватись саме на це підприємство.
Слід відмітити, що попит на випускників саме цієї спеціальності збільшується з кожним роком, про це свідчить динаміка росту кількості вступників на ОПП «Інженерія переробних і харчових виробництв”.
Дирекція ННІ ПХВ