Освіта та кар’єра
Освіта
2000 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування: «Технологія харчування», інженер-технолог;
2005 р. – Національний університет харчових технологій: спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
Кар’єра
2003 р. – ХДТУСГ імені П. Василенка, асистент кафедри обладнання та процесів переробних і харчових виробництв;
2005 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, асистент кафедри технології та зберігання сільськогосподарської продукції;
2012 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, доцент кафедри технології переробних і харчових виробництв;
2016 р. – ХНТУСГ імені П. Василенка, завідувач кафедри технології переробних і харчових виробництв.
Освітня діяльність
Викладає навчальні курси:
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Розробка нових технологій борошняних безглютенових виробів.
Наукова робота:
науковий керівник аспірантів та магістрів;
офіційний опонент дисертаційних робіт;
член спеціалізованої вченої ради К64.088.03 Харківського державного університету харчування та торгівлі за спеціальністю 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
Громадська діяльність
Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.
Кількість публікацій
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 150;
наукових статей -70;
монографій – 1;
навчальних посібників – 5.
Патенти
Патентів України більше 5.