Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en
Галясний  Іван  Володимирович
Асистент, к.т.н.

Scopus ID: 57215716241

ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-4195-9694

Web of Science Researcher ID: N-3010-2016

Email: ivangalyasnyj@gmail.com

Галясний Іван Володимирович

Освіта та кар’єра

Освіта

2009р. – Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, магістр з технології харчування, інженер-технолог;

2019 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.

Кар’єра

2009-2012 рр. – викладач-стажист кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

2012-2016 рр. – асистент кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

2014-2017 рр. – аспірант Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

2016-2020 рр. – викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

З 2020 р. по теперішній час  – старший викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

Освітня діяльність

Викладає навчальні курси: “Основи фізіології та гігієни харчування”, “Технологія оздоровчих продуктів”, “Технологія жирів та жирозамінників”,  “Технологія та організація ресторанного господарства”.

 

Наукова діяльність

Наукові інтереси:

Розробка бездріжджової хлібопекарської продукції на основі безглютенової борошняної сировини з використанням структуроутворювачів полісахаридної та білкової природи.

Наукова робота:

Застосування високобілкової борошняної сировини в технології безглютенового хліба

Громадська діяльність

Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.

Кількість публікацій

Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 30;

наукових праць – 20;

монографій – 1;

навчальних посібників – 3.

 

Патенти

Патентів України – 3;