Scopus ID: 57215716241
ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-4195-9694
Web of Science Researcher ID: N-3010-2016
Email: ivangalyasnyj@gmail.com
Освіта та кар’єра
Освіта
2009р. – Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, магістр з технології харчування, інженер-технолог;
2019 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
Кар’єра
2009-2012 рр. – викладач-стажист кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.
2012-2016 рр. – асистент кафедри технології та організації ресторанного бізнесу Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.
2014-2017 рр. – аспірант Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.
2016-2020 рр. – викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.
З 2020 р. по теперішній час – старший викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.
Освітня діяльність
Викладає навчальні курси: “Основи фізіології та гігієни харчування”, “Технологія оздоровчих продуктів”, “Технологія жирів та жирозамінників”, “Технологія та організація ресторанного господарства”.
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Розробка бездріжджової хлібопекарської продукції на основі безглютенової борошняної сировини з використанням структуроутворювачів полісахаридної та білкової природи.
Наукова робота:
Застосування високобілкової борошняної сировини в технології безглютенового хліба
Громадська діяльність
Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.
Кількість публікацій
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 30;
наукових праць – 20;
монографій – 1;
навчальних посібників – 3.
Патенти
Патентів України – 3;