Освіта та кар’єра
Освіта
1986 р. – Харківський інститут громадського харчування: спеціальність «Технологія та організація громадського харчування», інженер-технолог громадського харчування;
1994 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування: спеціальність 05.18.16 – технологія і організація громадського харчування, кандидат технічних наук.
Кар’єра
1986-1989 рр. – Харківський інститут громадського харчування, старший лаборант кафедри технології громадського харчування;
1993-2005 рр. – Харківська державна академія технології та організації харчування, асистент;
З 2005 р. – по теперішній час – ХНТУСГ імені П.Василенка, доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв.
Освітня діяльність
Викладає навчальні курси:
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Створення екологічних круп’яних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок впливу фізичних та біологічних факторів.
Технологія зернових пластівців підвищеної біологічної цінності.
Наукова робота:
Науковий керівник аспірантів та магістрів;
офіційний опонент дисертаційних робіт;
член редколегії наукового журналу «Інженерія переробних і харчових виробництв».
Громадська діяльність
Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.
Кількість публікацій
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 150;
наукових статей – 48;
монографій – 2;
навчальних посібників – 4.
Патенти
Патентів України – 4;
авторських свідоцтв – 4.