Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Даньшин Ярослав Вячеславович

Освіта та кар’єра

Освіта

2014 р. – Харківський технікум молочної промисловості (нині  Харківський коледж переробних і харчових виробництв ХНТУСГ імені П.Василенка), спеціальність: технологія м’яса, технік-технолог.

2018 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, спеціальність: 05.07. -харчові технології та інженерія , аспірант 2- го курсу.

Кар’єра

2019 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, асистент кафедри переробних і харчових виробництв;

 

Освітня діяльність

Викладає навчальні курси:

  • “Загальні технології переробних і харчових виробництв”;
  • “Харчова хімія”;
  • “Технологія крупи”.

 

Наукова діяльність

Наукові інтереси:

Функціональні властивості інгредієнтів в безглютенових макаронних виробів, розробка нових технологій.

Наукова робота:

Розробка методичних рекомендацій.

 

Кількість публікацій.

Методичні вказавки до лабораторних робіт – 1.