Освіта та кар’єра
Освіта
2014 р. – Харківський технікум молочної промисловості (нині Харківський коледж переробних і харчових виробництв ХНТУСГ імені П.Василенка), спеціальність: технологія м’яса, технік-технолог.
2018 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, спеціальність: 05.07. -харчові технології та інженерія , аспірант 2- го курсу.
Кар’єра
2019 р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, асистент кафедри переробних і харчових виробництв;
Освітня діяльність
Викладає навчальні курси:
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Функціональні властивості інгредієнтів в безглютенових макаронних виробів, розробка нових технологій.
Наукова робота:
Розробка методичних рекомендацій.
Кількість публікацій.
Методичні вказавки до лабораторних робіт – 1.