Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en
Бондаренко Вероніка Анатоліївна
Старший викладач, к.с.-г.н.

Бондаренко Вероніка Анатоліївна

Народилася 13 грудня 1979 року в місті Харків

Освіта

  • 2001 р. – отримала диплом Харківського державного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва за спеціальністю «Селекція та генетика сільськогосподарських культур», кваліфікація вченого агронома-селекціонера
  • 2017 р. – захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва

Карʼєра

  • 2005–2006 рр. – асистент кафедри плодоовочівництва та зберігання ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
  • 2006–2018 рр. – викладач кафедри плодоовочівництва та зберігання ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
  • 2018–2019 рр. – науковий співробітник Інституту рослинництва ім. В.Я Юр’єва НААН України
  • з 2019 р. – старший викладач кафедри агротехнологій та екології ХНТУСГ ім. Петра Василенка

Наукова діяльність

  • Автор і співавтор 36 наукових праць, серед яких 1 монографія і 2 патенти на корисну модель.

Міжнародна діяльність

Закордонні публікації

  • Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Физические и теплофизические свойства капусты брюссельской // Вестник Белорус. ГСИ. Горки, 2015. № 3. С. 107110
  • Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Gaevaya L. Investigation of the influence of antimicrobial preparations on the shelf life of broccoli cabbage // EUREKA: Life Sciences. 2018. № 4. P. 13–19

DOI: http://dx.doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00681

  • Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Gaevaya L., Sergienko O., Romanov O., Gryn L., Kononenko L. Investigation of the influence of weather conditions of the vegetational period for the formation of the nutrient value of cauliflower // EUREKA: Life Sciences. 2018. № 6. P. 61–68

DOI: http://dx.doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00789

  • Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Rozhkov A., Sergienko O., Denisenko S., Kononenko L. Study of the influence of the ripeness degree of parsnip roots and storage method on their preservation // EUREKA: Life Sciences. 2019. № 1. P. 12–20

DOI: http://dx.doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00838