ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1409-3290
Освіта та кар’єра
Освіта
1987 р. – Харківський інститут громадського харчування: спеціальність «Технологія та організація громадського харчування», інженер-технолог громадського харчування;
2000 р. – Харківський інститут громадського харчування: спеціальність 05.18.16 – технологія і організація громадського харчування, кандидат технічних наук.
Кар’єра
1987-1988 рр. – інженер-технолог Комбінату громадського харчування № 1, м. Севастополя.
1988-1990 рр. – старший інженер – технолог дирекції «Україна» м. Севастополя.
1990-1991 – інженер науково-дослідницького сектора Харківського державного інституту громадського харчування
1991-1997 – аспірант Харківського державного інституту громадського харчування.
1998-2003 рр. – Харківський інститут громадського харчування (нині Харківський державний університет харчування та торгівлі), асистент, старший викладач.
З 2003 р. – по теперішній час – Харківський державний університет харчування та торгівлі, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Освітня діяльність
Викладає навчальні курси: “Технологія галузі”, “Загальні технології харчових виробництв”; “Проектування підприємств галузі”; “Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі”; «Технологія оздоровчих харчових продуктів»
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Розробка цукрових кондитерських виробів підвищеної харчової та біологічноі цінності з використанням дрібнодисперсних каротиноїдних, антоціанових та хлорофілвмісних добавок, отриманих за кріотехнологіями.
Наукова робота:
Науковий керівник аспірантів та магістрів;
офіційний опонент дисертаційних робіт;
член Вченої ради, Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу, наукового семінару з попередньої експертизи дисертацій Харківського державного університету харчування та торгівлі
Громадська діяльність
Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.
Кількість публікацій
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 180;
наукових праць – 124;
монографій – 5;
енциклопедія – 1;
навчальних посібників – 9.
Патенти
Патентів України – 8;
авторських свідоцтв – 4.
Нагороди