Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Нова монографія наших науковців

Нещодавно навчально-науковий інститут Переробних і харчових виробництв видав чергову монографію, присвячену структуроутворювачам різної природи, що застосовуються в розробці широкого спектру нової харчової продукції. Це робота міжнародного авторського колективу, яка вийшла під редакцією П.В Гурського та Ф.В. Перцевого.  У роботі над нею взяли участь науковці ХНТУСГ, Сумського національного аграрного університету, Національного університету харчових технологій, Харківського державного університету харчування та торгівлі – (Україна) а також  Вроцлавського економічного університету – (Польща). Від нашого університету до авторського колективу входили професор П.В. Гурський, доцент В.В. Бредихін та доцент В.М. Кісь.

Монографія вийшла  англійською мовою, що дозволить ознайомитися з нею широкому колу науковців та фахівців-практиків.

Бажаємо авторському колективу здоров’я, творчого натхнення, успіхів в науковій роботі і досягнення поставлених цілей.

Відділ медіакомунікацій ХНТУСГ.

Нова монографія наших науковців