Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Подорож до Кам’янця-Подільського

Група викладачів та студентів факультету технологічних систем і логістики під керівництвом завідувача кафедри деревооброблювальних технологій та системотехніки лісового комплексу Суски А.А. відвідала Подільський центр професійно-технічної освіти на запрошення директора Рущака М.Ю.

Знайомство з учнями, викладачами та майстрами виробничого навчання запам’яталось теплою та дружньою атмосферою. Наші представники розповіли про ХНТУСГ і спеціальності, які можна здобути в нашому університеті, та відповіла на численні запитання.

Дуже цікавою та захоплюючою стала екскурсії старим містом. Тепла, сонячна погода сприяла знайомству з середньовічною фортецею Кам’янця-Подільського, яка дуже гарно збереглась до наших часів, старовинною архітектурою міста та захоплюючими краєвидами Смотрицького каньйону.

Не менш вразили та запам’яталась ландшафти Бакоти, які своєю неймовірною красою надихнув багатьох українських художників та літераторів. Дякуємо нашим колегам за гостинність та сподіваємось на подальшу співпрацю!