Спеціальність 181 ” Харчові технології “
 Рівень вищої освіти “Бакаклавр”
 Освітня програма “Харчові технології”
Силабуси навчальних дисциплін: 
 «Вступ до фаху»
 «Органічна хімія»
 «Біохімія»
 «Загальна хімія»
 «Загальна хімія та біологічна»
 «Технологія комбікормів та кормових добавок»
 «Контроль якості та безпека зернопродуктів»
 «Основи фізіології і гігієни харчування»
 «Технологія жирів та жирозамінників»
 «Технологія зберігання та переробки зерна. Технологія бродильних виробництв»
 «Стандартизація і сертифікація  харчових продуктів»
 «Технологія молока та молочних продуктів»
 «Технологія харчування»
 «Товарознавство та пакування зернопродуктів»
 «Технологічні розрахунки, облік і звітність зернопереробних підприємств»
 «Основи наукових досліджень»
Рівень вищої освіти “Магістр”
 Освітня програма “Технології зернопродуктів та зернові ресурси”
Силабуси навчальних дисциплін: 
 «Оптимізація технологічних процесів в галузі»
 «Безпека продукції галузі»
 «Технологічна майстерність»
 «Методологія і методи наукових досліджень»
 