Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Дисципліни кафедри

Дисципліни кафедри

п.п.

Назва дисципліниІнститут, де викладається

дисципліна

КурсСпеціаль­ністьВедучий

викладач

1.      Вступ до фахуПХВI181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
2.      Загальна хіміяПХВI181 Харчові технологіїСт.викладач Новікова В.Є.
3.      Аналітична хіміяПХВI181 Харчові технологіїСт.викладач Новікова В.Є.
4.      Органічна хіміяПХВI181 Харчові технологіїСт. викладач
Піх Л.О.
5.      Основи фізіології та       гігієна харчуванняПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїСт. викладач Боровікова Н.О.
6.      Технологія зберігання і   переробки зернаПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
7.      Технологія бродильних   виробництвПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
8.      Технологія мяса,   мясопродуктів та рибиПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїПрофесор
Пузік Л.М.
9.      Технологія консерву-   вання плодів та овочівПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїПрофесор
Пузік Л.М.
10.            БіохіміяПХВII181 Харчові технологіїСт. викладач
Піх Л.О.
11.            Фізічна та колоїдна   хіміяПХВII181 Харчові технологіїСт. викладач
Новікова В.Є.
12.            Методи контролю   продукції харчових   виробництвПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Фоміна І.М.
13.            Харчова хіміяПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
14.            Технічна мікробіологіяПХВII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
15.            Мікробіологія зерна та   зернопродуктівПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
16.            Стандартизація і   сертифікація  харчових   продуктівПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
17.            Технологія оздоровчих   продуктівПХВIII,

IIIпр

181 Харчові технологіїДоцент Степанькова Г.В.
18.            Технологія молока та   молочних продуктівПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
19.            Технологія жирів та   жирозамінниківПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїСт. викладач
Галясний І.В.
20.            Технологія хліба,   кондитерських,   макаронних виробів та   харчоконцентратівПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
21.            Технологія цукрового   виробництваПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
22.            Основи зберігання і   переробки зернаПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
23.            Товарознавство та   пакування   зернопродуктівПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
24.            Технологія харчуванняПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
25.            “Food technologies”ПХВIII, IIIпр181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
26.            Основи наукових   дослідженьПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
27.            Технологія елеваторної   промисловостіПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїДоцент
Фоміна І.М.
28.            Технологія   борошномельних   виробництвПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
29.            Технологія круп”яного   виробництваПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїПрофесор
Пузік Л.М.
30.            Технологія комбікормів   та виробництво кормових  добавокПХВIV, IVпр

 

181 Харчові технологіїСт. викладач Боровікова Н.О.
31.            Контроль якості та   безпеки зерна та зернопродуктівПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїСт. викладач Боровікова Н.О.
32.            Технологічні розрахунки облік і звітність зерно-переробних підприємств / Технологічний семінарПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїПрофесор
Постнов Г.М.
33.            Проектування підприємств зберігання і переробки зернаПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїДоцент
Фоміна І.М.
34.            “Grain processing technologies”ПХВIV, IVпр181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
35.            Інноваційні технології виробництва комбікормівПХВI маг181 Харчові технологіїСт. викладач Боровікова Н.О.
36.            Інноваційні технології переробки зернаПХВI маг181 Харчові технологіїПрофесор
Шаніна О.М.
37.            Інноваційні технології зберігання зернаПХВI маг181 Харчові технологіїДоцент
Фоміна І.М.
38.            Методологія і методи наукових дослідженьПХВI маг181 Харчові технологіїПрофесор
Постнов Г.М.
39.            Управління якістю продукції зерно переробних виробництвПХВI маг181 Харчові технологіїДоцент
Фоміна І.М.
40.            Харчова хімія зернопродуктівПХВI маг181 Харчові технологіїПрофесор
Пузік Л.М.
41.            Продукція функціонального призначення в галузіПХВI маг181 Харчові технологіїДоцент
Гавриш Т.В.
42.            Оптимізація технологічних процесів в галузіЕКТI маг181 Харчові технологіїДоцент
Постнова О.М.
43.            Безпека продукції галузіПХВI маг181 Харчові технологіїПрофесор
Постнов Г.М.
44.            Технологічна майстерністьПХВI маг181 Харчові технологіїПрофесор
Постнов Г.М.
45.            Загальна і біологічна хіміяЕКТI, IIIпр141 Електро­енергетика, електротехні­ка та електро­механікаСт. викладач
Піх Л.О.
ЕКТI, IIIпр151 Автоматизація та комп`ютерноінтегровані технологіїСт. викладач
Піх Л.О.
ЕКТI, IIIпр163 Біомедична інженеріяСт. викладач
Піх Л.О.
46.            Загальна хіміяМСМI

 

208 АгроінженеріяСт. викладач
Новікова В.Є.
ТСI, IIIпр133 Галузеве машинобудуванняДоцент
Шакула О.О.
ТСI, IIIпр192 Будівництво і цивільна інженеріяДоцент
Шакула О.О.
ПХВI, IIIпр133 Галузеве машинобудуванняСт. викладач
Новікова В.Є.
47.            Технологія та організація ресторанного господарстваБМБМ242 ТуризмДоцент
Фоміна І.М.