Харківський фаховий коледж харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Головними завданнями Коледжу є:
– провадження на високому рівні освітньої діяльності, яка забезпечує здобуття особами вищої освіти ОКР молодшого спеціаліста та фахової передвищої освіти за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра за обраними ними спеціальностями;
– участь у забезпеченні суспільного та економічного розвитку держави через формування людського капіталу;
– формування особистості шляхом патріотичного, правового, екологічного виховання, утвердження в учасників освітнього процесу моральних цінностей, соціальної активності, громадянської позиції та відповідальності, здорового способу життя, вміння вільно мислити та самоорганізовуватися в сучасних умовах.
Основні напрями діяльності:
– підготовка студентів за денною та заочною формами навчання згідно з державним замовленням і договірними зобов’язаннями для переробної та харчової промисловості України, з присвоєнням освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, кваліфікованого робітника, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра у встановленому законодавством України порядку;
- надання повної загальної середньої освіти;
- підвищення кваліфікації, перепідготовка кадрів.
Коледж здійснює підготовку фахівців за спеціальностями:
– 072 Фінанси, банківська справа та страхування;
– 133 Галузеве машинобудування;
-142 Енергетичне машинобудування;
Україна, 61098, м. Харків, вул. Барикадна, 51
тел. 372-35-22, 372-60-26, факс (057)372-35-22
Електронна адреса: kphphntusg@gmail.com