Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Досягнення

2019 рік

  • Викладачами кафедри було підготовлено 2 студенти до участі у Всеукраїнській олімпіаді за спеціальністю «Харчові технології»:
  • Гирка Г.І. – диплом за ІІІ місце
  • Федорчак С.В. –грамота за І місце у номінації «За найкраще знання дисципліни «Харчові технології».

2018 рік

Певна В.Ю. посіла ІІ місце у номінації «Наукова діяльність» у районному етапі міського конкурсу «Молода людина року – 2018» по Холодногірському району.

2017 рік

Учасники II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 “Харчові технології” ступеню вищої освіти бакалавр: Глянь Т.І., Певна В.Ю. і Ждан П.А.

За підсумками олімпіади Ждан П.А. посіла ІІІ місце та була нагороджена дипломом.

2016 рік

Викладачами кафедри було підготовлено 2 студентів до участі у Всеукраїнській олімпіаді за напрямом підготовки  “Харчові технології та інженерія”:

  • Убайтаєва М.С. –  диплом за ІІІ місце
  • Безбородова К.С. – грамота за активну участь

2015 рік

Участь 3 студентів у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  НУХТ: Чорняк Є.В.,

Перець Ю.В., Хромих Д.О.

Нагороджено: Чорняк Є.В. дипломом ІІІ ступеня за перемогу.

Нагороджено: Перець Ю.В. грамотою «За глибокі знання харчових технологій».

Нагороджено: Перець Ю.В. грамотою «За глибокі знання харчових технологій».

Нагороджено: Хромих Д.О. грамотою «За глибокі знання харчових технологій».

3 студенти Лабузова А.В, Чорняк Є.В., Денисенко Л.С. брали участь у 2 конференціях:

  • Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, ЧНТУ,       м. Чернигів;
  • Міжнародна конференція «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», ХДУХТ, м. Харків.

2013 рік

2 студенти 3 курсу брали участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  НУХТ:

  • Мартиненко О.С.,
  • Гончарова Н.А.

Нагороджено: Мартиненко О.С. грамотою за ІІ місце у номінації «За глибокі знання харчових технологій».

Нагороджено: Гончарову Н.А. грамотою за ІІІ місце у номінації «За глибокі знання харчових технологій».

Участь у конференціях

2 студенти Коваленко А.В., Котенко Т.А. брали участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Сучасні тенденції та перспективи розвитку технології харчових виробництв».

Участь 3 студентів у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  НУХТ:

  • Щуцька Д.С.
  • Кубрак В.С.
  • Лабузова А.М.

Нагороджено: Щуцьку Д.С. дипломом ІІІ ступеня за перемогу.

Нагороджено: Кубрака В.С. грамотою «За глибокі знання харчових технологій».

Нагороджено: Лабузову А.М. грамотою «За кращі знання методів контролю в харчових технологіях».

2 студенти 2 курсу Маслій І.О., Рогіз А.О. брали участь у Обласному екологічному форумі «Climate chaleng camp 2», були нагороджені дипломом за ІІ місце.

Студенткою 3 курсу Хромих Д.Р.  взято участь в університетському конкурсі «Кращій студент року – 2014». Отримала диплом учасника.

Студентами 2 курсу Маслій І.О., Карпович А.Д. взято участь у Міському конкурсі «Кращій патріотичний ролик». Отримано диплом за перше місце.

2011 рік

Участь 2 студентів у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  ХДУХТ:

  • Кандиба І.В.,
  • Клочан В.В.

Нагороджено: Кандибу І.В. грамотою за І місце за краще виконання завдання з «Методів контролю харчових технологій».

Нагороджено: Клочан В.В. грамотою за ІІІ місце за краще виконання завдання з «Загальних технологій харчових виробництв».

Участь у конкурсі студентських  робіт, Курлянцева Я.О. брала участь у  Міському конкурсі наукових студентських робіт. Нагороджена дипломом  Лауреата в номінації «Сільське господарство та біологія».

Зльот відмінників

2 студенти 5 курсу Комаров А.С., Савіна І.В. взяли участь у XV зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання аграрних вищих навчальних закладів.

2010 рік

Участь 3 студентів у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  ХДУХТ:

  • Сергєєва Ю.Ю.,
  • Товкач К.М.,
  • Єпіхіна Т.А.

Нагороджено: Товкач К.М. грамотою за ІІ місце за краще виконання завдання із «Загальних технологій харчових виробництв».

Нагороджено: Єпіхіну Т.А. грамотою за ІІІ місце за краще виконання завдання із «Загальних технологій харчових виробництв».

Нагороджено: Сергєєву Ю.Ю. дипломом за ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.  Також було отримано грамоту за ІІІ місце за кращій командний результат у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.

2009 рік

Взято участь 3 студентами у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму  підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «Бакалавр», яка відбулася на базі  НУХТ:

  • Руднєва О.Д.,
  • Макарчук В.С.,
  •  Дугіна К.В.

Нагороджено: Дугіну К.В. дипломом за ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади.

Нагороджено: Макарчук В.С. грамотою за активну участь.

Нагороджено: Рудневу О.Д. грамотою за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади.

В цьому році студентка 5 курсу Стаднік О.В. брала участь у Всеукраїнській науковій конференції студентів «Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі», яка відбулася на базі ХДУХТ, нагороджена дипломом II ступеня за кращу доповідь та активну участь.

Студенткою 5 курсу (Панчук Г.А.) взято участь в інтелектуальному конкурсі «Кращий студент року» серед студентів вищих навчальних закладів. Нагороджена дипломом за ІІІ місце.

2008 рік

Взято участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді за напрямком «Харчова технологія та інженерія», яка відбулася  на базі ХДУХТ студентками 3 курсу:

  • Кузьменко О.Г.
  • Чорною А.А.

Нагороджено: Кузьменко О.Г. дипломом другого ступеня зі спеціальності «Технологія харчування».

Нагороджено: Чорну А.А. грамотою в номінації «За ґрунтовні знання теоретичних основ харчових виробництв».