Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Відкриті для спілкування та співпраці

У Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П. Василенка пройшов черговий  День відкритих дверей. Цього разу  через карантинні заходи він проходив в онлайн-режимі з використанням електронних засобів комунікації.

Після перегляду відеопрезентації  Університету на Ютюб-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=ldj_h-lkcSo&feature=share&fbclid=IwAR2iXEo_vW-Euu4en5EPieNuVzhp9c0An7GO0W3bszG-Qodq4eXLfMutm50 всі бажаючі на Платформі Google Meet могли в реальному часі поспілкуватися з ректором ХНТУСГ О.В. Нанкою, проректорами університету, директорами ННІ та керівниками інших підроздлів, в т.ч. із членами Приймальної комісії.

Особливо багато запитань було до відповідального секретаря Приймальної комісії С.М. Скофенка та директорів навчально-наукових інститутів, зокрема, щодо вартості навчання за контрактом, особливостей підготовки за тими чи іншими спеціальностями, умов проживання в студентських гуртожитках тощо. На всі запитання учасники спілкування отримали вичерпні відповіді, а для отримання додаткових консультацій відповідальний секретар Приймальної комісії С.М. Скофенко ще раз нагадав номери телефонів, за якими майбутні вступники та їхні батьки можуть телефонувати до Приймальної комісії Університету.  За цими ж телефонами майбутні вступники можуть реєструватися для участі у Всеукраїнській Університетській  Олімпіаді вступників, щоб отримати додаткові бали для вступу на бюджетні місця.

Отож, ще раз нагадаємо контактні телефони Приймальної комісії ХНТУСГ:  063-248-05-25; 066-213-50-38; 098-012-26-93. А також нагадуємо, що  попри карантинні заходи та інші обмеження керівництво Університету залишається відкритим для спілкування та співпраці з усіма зацікавленими особами, а двері нашого Університету завжди відкриті для вступників.

Відділ медіакомунікацій ХНТУСГ.