Екскурсія на ТОВ "АТРІМ ПАК УКРАЇНА"

У червні студенти 35 ХТ групи на чолі з доцентом кафедри технологій переробних і харчових виробництв Дугіною К.В. відвідали товариство з обмежено відповідальністю "АТРІМ ПАК УКРАЇНА". Компанія займається виробництвом оболонок для м'ясних виробів, зокрема ковбаси. 

"Оболонка для ковбас буває натуральною і штучною. Натуральні або, як їх ще називають, природні оболонки - це спеціально оброблені кишки: яловичі, баранячі, свинячі. Штучних оболонок багато: целюлозні, білкові, поліамідні, колагенові оболонки. Ми виробляємо якісну оболонку з гарантованою якістю"- відмітив технолог підприємства та запросив студентів на роботу.