Підвищення кваліфікації керівників, заступників керівників виробничо-технологічних лабораторій

У термін з 4 по 7 червня 2019 року на базі інституту ІПО ХНТУСГ за участю кафедри обладнання та інжинірингу переробних та харчових виробництв працювали курси підвищення кваліфікації керівників, заступників керівників виробничо-технологічних лабораторій (ВТЛ).

У роботі курсів взяли участь фахівці підприємств галузі хлібопродуктів України:

- ТОВ «КРАСНОГРАДСЬКИЙ МЛИН» (Харківська обл.)

- ТОВ «Агрофірма «Пісчанська»  (Харківська обл.)

- ТОВ «Беспалівське ХПП» (Харківська обл.)

- ТОВ  «Богодухівське хлібоприймальне підприємство» (Харківська обл.)

- ТОВ  «КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» ( Харківська обл.)

- ТОВ «Куп’янськ - Агро» (Харківська обл.)

- ТОВ «АПК «НОВААГРО» (м. Харків)

- Філія ПАТ «ДПЗКУ «Сахновщинський елеватор» (Харківська обл.)

- ДП «Хлібна база № 73» ДАРУ (Дніпропетровська  обл.)

- ТОВ «ГРІНСТОУН ПРОТЕЇН» (Кіровоградська обл.)

- ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ»  (Чернігівська обл.)

- ТОВ «АГРО КУЛЬТ» (Миколаївська  обл.)

Активну участь у роботі курсів взяли: д.т.н., директор ІПО Автухов А.К., заступник директора ІПО Малишев В.М., д.т.н., професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Шаніна О.М., начальник відділу контролю Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.

Для проведення лекцій на тему: «Основи харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР та FSMA. Нововведення у сфері державного нагляду та контролю у сфері господарської діяльності» з м. Києва було запрошено  начальника випробувальної лабораторії ДП «Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції» Лапай Н.І.

По закінченню курсів слухачі отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.