II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР"

10-11 квітня у Харківському державному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР".

В олімпіаді взяли участь студенти ІІІ та ІV курсів більш ніж десяти закладів вищої освіти України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.

Учасниками від Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 35 ХТ та 35 ХТ прискореники групи Федорчак Світлана Василівна, Гирка Ганна Ігорівна та  Сінєщокова Дар’я Сергіївна.

      

За підсумками олімпіади Гирка Ганна Ігорівна посіла ІІІ місце у  II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР" та Федорчак Світлана Василівна нагороджена грамотою за І місце у номінації «За найкраще знання дисципліни «Харчові технології»».

Вітаємо студентів із здобутими нагородами та бажаємо наснаги для подальших перемог!