Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»

3 липня 2020 року в ПРАТ «САХНОВЩИНСЬКЕ імені М.О. Ключки» відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень». Основними питаннями були: підвищення ефективності вітчизняних тваринницьких підприємств та практичний досвід впровадження інновацій у зрошуванні. Спікерами семінару були експерти з багаторічним досвідом роботи.

Активними учасниками семінару були доценти кафедри ОТС ім. Т.П. Євсюкова, ННІ МСМ Циганенко М.О., який виступив з доповіддю: «Дослідження сівалки точного висіву для сумісної сівби декількох кормових культур на базі «Vega – 8 Profi», ідея д.т.н., проф. Мельник В.І. та Романашенко О.А., який відповідав на запитання учасників семінару. Робота над проектом «Розширення функціональності посівних машин виробництва ПАТ Ельворті» продовжується.

Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»
Виступ к.т.н., доц. Циганенко М.О. з доповіддюдоц. Романашенко О.А. відповідає на запитання учасників семінару

 Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»

Духмяний коровай для шановних гостей Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»

Виставковий екземпляр техніки – трактор CLAAS-450

Відбувся семінар на тему: «Розвиток сільського господарства на основі наукових досягнень»

Приємно було зустріти делегацію від ХНТУСГ доктора економічних  наук, доцента каф. Організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяну Анатоліївну та доцентів Нагорного Сергія Олександровича, Марченко Михайла Валентиновича, Крекот Миколу Миколайовича.

Учасники семінару мали можливість розширити свої знання та зав’язати нові знайомства з науковцями різних галузей.

Семінар вдався на славу!